Spring naar content

Vertalen

Fiducia heeft als financieel vertaalbureau de juiste, specifieke achtergrond en vakkennis om de financiële sector te ondersteunen met gespecialiseerde vertalingen. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap correct bij de doelgroep overkomt.

Onze vertalingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en worden afgestemd op uw wensen, bijvoorbeeld voor wat betreft huisstijl of terminologie. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector en ons netwerk van financiële vertalers met de juiste opleiding en achtergrond, kunnen wij voldoen aan al uw specifieke behoeften en eisen.

Het vertaalproces verloopt bij ons als volgt:

  • U levert uw tekst via onze beveiligde portal aan. Hierdoor zijn uw gegevens veilig bij ons en is de vertrouwelijkheid gewaarborgd.
  • Uw project wordt opgepakt door een van onze projectmanagers. Zij begeleiden vervolgens het proces.
  • De vertaling wordt verricht door een professionele en gespecialiseerde vertaler, die gebruik maakt van slimme technologie.
  • De vertaling wordt gecontroleerd op kwaliteit en waar nodig gereviseerd door een tweede vertaler.

Projectmanagement

Onze projectmanagers zijn op de hoogte van de ins en outs van uw vertaalopdracht en kunnen eventuele vragen gedurende het proces beantwoorden. U kunt ervan uitgaan dat de projectmanager precies de juiste vertaler inzet voor uw tekst, een vertaler met kennis over het onderwerp van uw document. De projectmanager zorgt er bovendien voor dat uw vertaling binnen de afgesproken termijn wordt geleverd.

Mogelijk overleggen de vertaler en projectmanager nog met u gedurende het vertaalproces, zodat eventuele vragen of kwesties al vóór levering zijn opgelost. Het is ons streven u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Levertermijnen

U heeft een vertaling van uw document(en) nodig en eigenlijk had u die vertaling gisteren al moeten hebben. We zouden het allemaal graag anders zien, maar zo lopen de zaken nu eenmaal.

U heeft dus een vertaalbureau nodig dat zich opstelt als een partner en kan denken in oplossingen. Die partner is Fiducia voor u. Wij kennen de mogelijkheden, maar zijn ook niet bang om onmogelijkheden te benoemen.

Bovenal denken we met u mee, zodat u zo snel mogelijk kunt beschikken over de vertaalde stukken die u nodig heeft. Neem contact met ons op om uw uitdaging met ons te delen.

Kosten

Omdat geen enkel vertaalproject en geen enkel document hetzelfde is werken wij op basis van een vast tarief per uur.

Soms kost het nu eenmaal meer tijd om een bericht van 300 woorden te vertalen dan een standaardrapport van 3.000 woorden. Of moet er ’s avonds of in het weekend doorgewerkt worden om een deadline te halen. En niet elk document vereist hetzelfde kwaliteitsniveau of heeft dezelfde urgentie.

Op basis van uw documenten en overige wensen brengen wij graag een offerte uit. U kunt deze hier eenvoudig en snel aanvragen. Wij reageren altijd binnen 2 kantooruren.

Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

Astrid Konings Fiducia

Kunnen we u helpen?

Waarom financieel vertaalbureau Fiducia inschakelen?

  • Effectiviteit

  • Snelheid

  • Integriteit

Misschien ook interessant:

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?