Spring naar content

Over ons

Dave van den Akker

Dave verzorgt met zijn bedrijf LinQuake professionele vertalingen voor het bedrijfsleven. Daarnaast is hij gericht bezig met het onderzoeken, toepassen en vermarkten van nieuwe technologieën in de vertaalbranche. De “best practices” uit de praktijk neemt hij mee naar Fiducia.

Meer over Dave

Astrid Konings

Astrid Konings is een bekende naam in de wereld van financieel vertalen. Zij studeerde af als vertaler Engels en Spaans aan de Vertaalacademie in Maastricht en startte haar carrière bij PwC, een van de Big Four-kantoren, waar zij de vertaalafdeling opzette en leidde.

Meer over Astrid

Isabel Steenbergen

Isabel werkt sinds de oprichting als projectmanager bij Fiducia. En dat doet ze met plezier! Geen dag is hetzelfde door de diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Isabel woont in het centrum van het mooie ’s-Hertogenbosch, en gaat daar graag op pad met familie en vrienden.

Meer over Isabel

Marissa Siemons

In 2020 haalde Marissa haar Bachelor of Translation aan de Vertaalacademie in Maastricht. Bij Fiducia houdt ze zich bezig met projectmanagement voor de diverse klanten van het financieel vertaalbureau.

Meer over Marissa

Waarom financieel vertaalbureau Fiducia?

U zoekt een financieel vertaalbureau waar u fiducie in hebt. Een specialist die kennis van uw vakgebied heeft, zodat u er zeker van kunt zijn dat de terminologie kloppend is en de vertaling correct bij uw doelgroep overkomt. En u zoekt een betrouwbare partner, want het gaat tenslotte om vertrouwelijke documenten. En dan is er ook nog haast; u zoekt een bureau dat snel met u schakelt.

Fiducia biedt u het volgende:

Fiducia

EFFECTIVITEIT

De financiële vertalingen worden verricht door gespecialiseerde financiële vertalers, opgeleid in en/of met werkervaring in uw branche. Door de combinatie te maken van een native speaker en een vertaler met Nederlands als moedertaal, waarborgen wij het beste resultaat.

Fiducia

SNELHEID

Wij snappen dus waarom uw vertaling spoed heeft, denken met u mee en begrijpen de context. U wilt uw afspraken nakomen, en daar zorgen wij ook voor. Om u maximaal van dienst te kunnen zijn, zijn we van 9 tot 19 uur bereikbaar.

Fiducia

INTEGRITEIT

Uw gegevens en die van uw klanten zijn veilig bij ons. U krijgt toegang tot ons beveiligde online platform, waar u de te vertalen teksten kunt uploaden en de vertalingen vervolgens kunt downloaden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?